Itsensä kehittämisen, menestyksen ja onnellisuuden pieni e-kirja

7,95 

Pieni  ladattava e-kirja, joka tarjoaa hyödyllisiä ajatuksia joiden avulla saat oivalluksia ja ideoita parempaan ja onnellisempaan elämään sekä menestykseen.

Tuotetunnus (SKU): SKU004 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Tämä 67-sivuinen e-kirja käsittelee nimensä mukaisesti itsensä kehittämisen merkitystä menestyksen ja onnellisuuden avaimena. Kirja perustuu joihinkin omiin artikkeleihini ja blogeihini, joita voi löytää eri puolilta internetiä. Olen koonnut tähän kirjaan tärkeimpiä ja hyödyllisimpiä ajatuksiani tai ideoitani, joiden avulla toivon sinun kykenevän tekemään elämästäsi hieman paremman ja onnellisemman. Jos siis saat kirjasta yhdenkin elämääsi parantavan oivalluksen, on kirja saavuttanut vähimmäistavoitteensa (ja on ollut varmasti ostohintansa arvoinen). Uskon kuitenkin, että saat kirjasta jopa useampia oivalluksia. (Katso kirjan sisällysluettelo täältä.)

Koska olen halunnut tehdä kirjasta helposti ymmärrettävän ja helppolukuisen, olen pyrkinyt esittämään siinä olevat ajatukset mahdollisimman tiivistetysti. Tämä tarkoittaa toisaalta sitä, että monet asiat jäävät vaille sen syvempiä selityksiä tai pohdintoja, mutta toisaalta se antaa mahdollisuuden sinulle lukijana saada ideoita ja inspiraatiota itse lähteä tutkimaan omaa tietäsi itsesi kehittämiselle.

On tärkeää myös ymmärtää, että et voi millään saada kokonaiskäsitystä siitä, mitä itsensä kehittäminen kaiken kaikkiaan on lukemalla vain yhden aihetta käsittelevän kirjan tai osallistumalla yhteen seminaariin. Itsensä kehittäminen on koko elämän kestävä matka, joka edellyttää jatkuvaa opiskelua sekä avoimuutta uusia ajatuksia ja ideoita kohtaan.

Niinpä toivonkin, että vaikka et mitään muuta tästä kirjasta saisikaan, toivon, että se antaisi sinulle edes pienen sykäyksen selvittää mitä todella haluat, mikä on intohimosi, ja että saavutat sen menestyksen ja onnen, joka sinua odottaa ja joka sinulle kuuluu.

Kun  haluat saada todellisia työkaluja itsesi kehittämisen saralla,  osta ja lue uusin kirjani Oma sininen meresi.

Inspiroivia lukuhetkiä toivottaen,

Hannu Pirilä

”Hienoa Hannu! Oli niin kiehtovaa, että luin kirjasen ihan hetkessä ja paljon tuli pureksittavaa ja pohdittavaa!” – Mari Lepistö

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Itsensä kehittämisen, menestyksen ja onnellisuuden pieni e-kirja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...