Oma sininen meresi -e-kirja

12,95 

Oma sininen meresi on opas itsensä kehittämiseen, itsensä tuntemiseen ja itsensä johtamiseen sekä elämänhallintaan.

Tuotetunnus (SKU): SKU005 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

”Kirja, joka antaa sinulle, lukijalle, työkalut muuttaa aidosti elämäsi suunnan. Vaikka monet työkaluista tulevat minun työstäni, se paketti, miten Hannu on koonnut ne, on sekä ainutlaatuinen että ihastuttava. Hän on pitänyt yllä sen yksinkertaisuuden, johon olen aina tähdännyt ja lisäksi esitellyt paketin, jolla lukija oppii, kuinka nähdä omien rajoituksiensa toiselle puolen aitoon mahdollisuuden horisonttiin.” –Dr. Richard Bandler, NLP:n (neuro-lingvistisen ohjelmoinnin) luoja ja kehittäjä

Oma sininen meresi on käytännön opas itsensä kehittämiseenitsensä tuntemiseen ja itsensä johtamiseen sekä elämänhallintaan. Ennen kaikkea, tämä kirja on opas ihmisille, jotka haluavat muuttaa elämänsä jollain tavoin paremmaksi – oli heidän elämänsä tällä hetkellä kuinka huonoa tai hyvää tahansa. Kirja sisältää runsaasti käytännön ohjeita ja harjoituksia oman menestyksesi määrittelemiseksi, onnellisuuden tunteen lisäämiseksi sekä oman sinisen meresi löytämiseksi.

Hannun ensimmäinen kirja, Itsensä kehittämisen, menestyksen ja onnellisuuden pieni kirja, keskittyi ensisijaisesti antamaan lukijoilleen ideoita ja oivalluksia oman henkisen hyvinvointinsa edistämiseen. Oma sininen meresi menee monta askelta pidemmälle, antaen todellisia ja toimivia työkaluja löytää oma menestyksesi sekä avaimet onnellisempaan elämään.

Oma sininen meresi ei ole kuitenkaan aivan tavanomainen opas parempaan elämään ja elämänhallintaan. Tämä kirja ei sisällä mitään New Age –hypeä tai tekopirteitä nauruharjoituksia. Oma sininen meresi on moneen kertaan testattu ja toimivaksi todistettu menetelmä, joka johdattaa lukijansa kohti itse määrittelemäänsä parempaa elämää.

”Suosittelen sinulle tätä kirjaa, sillä olen itsekin käyttänyt kirjan oppeja omassa elämässäni ja valmentaessani muita. Kirja on mahtava teos siitä, miten pystyt määrittelemään ja saavuttamaan oman menestyksesi, miten lisäät hyvinvointiasi sekä löydät oman sinisen meresi. Ota rohkeasti askel kohti haluamaasi elämä, lue tämä kirja ja vie elämäsi seuraavalle tasolle!” -Lauri Mäkinen, valmentaja/The Next Level

Tämä kirja ei kerro sinulle mitä sinun tulisi tehdä, vaan sen sisältämien ohjeiden ja harjoitusten kautta sinä voit itse löytää juuri sinulle sopivan suunnan ja sen myötä ne sinulle parhaiten sopivat keinot oman sinisen meresi löytämiseksi ja saavuttamiseksi.

Vaikka Oma sininen meresi ei suoranaisesti olekaan kirja NLP:stä, se sisältää runsaasti todistetusti toimivia NLP-tekniikoita ja -harjoituksia.

Toinen, uudistettu painos, joka sisältää myös pääsyn kolmeen ilmaiseen audioharjoitteeseen.

Tutustu kirjan sisällysluetteloon täällä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Oma sininen meresi -e-kirja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *