Oma sininen meresi -ryhmävalmennus 28.10.2017

197,00 

Oma sininen meresi –valmennus antaa sinulle paitsi eväät, myös toimivat työkalut oravanpyörästä irti pääsemiseen tai tylsyyden taltuttamiseen – ja oman sinisen meresi löytämiseen. Valmennuksessa opit todellisista käytännön toimenpiteitä, joiden avulla muutat kurssisi suunnan kohti sellaisia asioita, joilla on sinulle merkitystä ja joita haluat enemmän elämääsi.

Oma sininen meresi –valmennus on toimiva yhdistelmä opetusta ja harjoitteita, joiden avulla sinulle selviää mikä ja missä sinun sininen meresi on ja miten sinä saavutat sen.

Varasto loppu

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Nykyisessä maailmassa oman, itselleen sopivan, paikkansa löytäminen voi tuntua monen mielestä haastavalta. Moni meistä kokee jatkuvaa stressiä, toiset taas päivästä toiseen toistuvaa tylsyyttä.

Miten ja mistä löytää se sinun ”oma juttusi,” oma sininen meresi?

Oman sinisen meresi löytämisen perustana on kaksi fundamentaalista tunnetta: onnellisuuden tunne sekä tunne siitä, että koet menestystä. Molempia tunteita voimme kokea ihan missä tahansa: työssä, harrastuksissa, lasten kasvatuksessa, opinnoissa, urheilussa tai vaikkapa tiskaamisessa.

Oma sininen meresi –valmennus ei ole niille, joiden päämääränä elämässä on ainoastaan selviytyminen. Se ei valitettavasti ole tämän valmennuksen kiinnostuksen kohteena. Jos sinä olet tyytyväinen vain selvitäksesi päivästä toiseen, älä turhaan lue pidemmälle.

Oma sininen meresi –valmennus lähtee kahdesta peruskäsitteestä: siitä, mitä sinä haluat tavoitella ja siitä, mikä on sinulle tärkeää.

Kun nämä kaksi asiaa on sisäistetty ja tasapainossa, tarkastelemme nykytilannettasi: Minkälaisista lähtökohdista lähdet suuntaamaan kohti omaa sinistä mertasi, mitkä ovat tämänhetkiset resurssisi, mitä resursseja vielä tarvitset ja, toisaalta, mikä on estänyt sinua löytämästä omaa sisäistä mertasi tähän mennessä?

Valmennuksen viimeinen vaihe keskittyy suunnitelman tekoon ja toimintaan. Mitä täytyy tapahtua, että pääset päämäärääsi? Mitä askeleita tulet ottamaan? Millä tavoin tulet toimimaan?

Oma sininen meresi –valmennus antaa sinulle paitsi eväät, myös toimivat työkalut oravanpyörästä irti pääsemiseen tai tylsyyden taltuttamiseen – ja oman sinisen meresi löytämiseen. Kyse ei siis ole haaveilusta tai haikailusta, vaan todellisista käytännön toimenpiteistä, joiden avulla muutat kurssisi suunnan kohti sellaisia asioita, joilla on sinulle merkitystä ja joita haluat enemmän elämääsi.

Oma sininen meresi -valmennuksessa ei myöskään ole kyse teorioista vaan käytännössä toimiksi todetuista harjoitteista ja toimenpiteistä. Valmentajasi opettaa sinua omien ja valmennettaviensa kokemusten kautta sekä opettaa sinua tekemään mm. muutamia tehokkaita NLP-tekniikoita. Huomaat itse kuinka kaikki toimii ja saat paljon irti tästä valmennuspäivästä.

Oma sininen meresi –valmennus on toimiva yhdistelmä opetusta ja harjoitteita, joiden avulla sinulle selviää mikä ja missä sinun sininen meresi on ja miten sinä saavutat sen.

Valmentajanasi toimii yksi Suomen johtavista NLP:n (neuro-lingvistisen ohjelmoinnin) ja itsensä kehittämisen kouluttajista, Hannu Pirilä. Hannulla on vuosien kokemus paitsi liike-elämän johtotehtävistä ja urheiluvalmennuksesta, myös NLP-kouluttajana toimimisesta. Hannu on opiskellut mm. sellaisten itsensä kehittämisen mestareiden johdolla, kuten Dr. Richard Bandler, Bill Harris, Bob Proctor ja John LaValle ja hänellä on mm. toistakymmentä NLP-sidonnaista sertifikaattia. Lisäksi Hannu on toiminut mm. Dr. Richard Bandlerin ja Paul McKennan seminaareissa avustavava kouluttajana.

Tutustu myös Hannu Pirilän kirjoittamaan Oma sininen meresi -kirjaan, joka sisältyy tämän ryhmävalmennuksen hintaan.

Seuraava kaikille avoin koko päivän Oma sininen meresi -ryhmävalmennuksemme on 28.10.2017 Helsingin Kurkimäessä, Sirrikuja 1 B 208, 00940 Helsinki. Tarkemmat ohjeet perille löytämiseksi sekä käytettävissä olevista parkkipaikoista saat täältä. Hinta 197 €/hlö (sis. alv 24 %). Paikkoja rajoitetusti.

Oma sininen meresi -ryhmävalmennus on yhden päivän intensiivinen valmennus. Valmennus alkaa klo 9 ja päättyy klo 17 kieppeillä. Hinta sisältää arvonlisäveron (24 %), Hannu Pirilän Oma sininen meresi -kirjan painettuna versiona sekä kahvi-/teetarjoilun. Ostamalla valmennuksen verkkokaupastamme varmistat paikkasi valmennukseen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Oma sininen meresi -ryhmävalmennus 28.10.2017”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *