Ale!

Elämänhallinnan ja itsensä johtamisen verkkovalmennus

Alkuperäinen hinta oli: 127,00 €.Nykyinen hinta on: 97,00 €.

Elämänhallinnan ja itsensä johtamisen verkkokurssi antaa sinulle taidot ja työvälineet oman elämäsi merkittävästi parempaan hallintaan sekä kykyysi johtaa itseäsi.

Tuotetunnus (SKU): SKU007 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Kuinka hallita elämäänsä ja johtaa itseään kohti niitä asioita, joita haluaa elämässään saavuttaa?

Koetko elämässäsi stressiä tai kenties jatkuvaa tylsyyttä? Kenties jopa molempia?

Tuntuuko sinusta usein, että aika ei tunnu millään riittävän?

On hyvä tiedostaa, että emme mitenkään voi hallita aikaa – se kulkee sekunti sekunnilta, päivä päivältä ja vuosi vuodelta aina vain samaa vauhtia. Se, mihin me kuitenkin voimme vaikuttaa, on miten me tuon ajan käytämme ja toisaalta myös, miten me käytössämme olevan ajan miellämme.

Kyse on siis elämänhallinnasta ja itsensä johtamisesta.

Elämänhallinnan ja itsensä johtamisen verkkokurssi antaa sinulle taidot ja työvälineet oman elämäsi merkittävästi parempaan hallintaan sekä kykyysi johtaa itseäsi.

Tämä verkkokurssi kestää seitsemän viikkoa. Tilaamalla kurssin itsellesi, saat kerran viikossa sähköpostiisi viestin, jonka sisältämän linkin kautta pääset katsomaan aina uuden videon, jolla opetan sinulle kuinka saat oman elämäsi aina vain paremmin hallintaasi ja opit johtamaan itseäsi inspiroituneena, ilman stressiä. Videoiden kestot ovat n. 30-60 minuuttia.

Verkkovalmennus sisältää joka viikko erilaisia harjoitteita, jotka tekemällä opit hallitsemaan omaa ajatteluasi ja sen myötä käyttäytymistäsi ja toimintaasi.

Valmennuksella on 30 päivän täystyytyväisyystakuu ja kun tilaat valmennuksen nyt, saat ensimmäisen viikon valmennuksen sähköpostiisi kahden päivän sisällä, useimmiten jo muutamassa tunnissa. Mitä nopeammin toimit, sitä nopeammin saat valmennuksen ja sen sisältämät työkalut käyttöösi.

Lue valmennuksesta lisää klikkaamalla tästä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Elämänhallinnan ja itsensä johtamisen verkkovalmennus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *