Parempi elämä ja NLP -kirja

16,95 

Flow Mentaalivalmennuksen valmentajan ja NLP-kouluttajan Hannu Pirilän uusin kirja tarjoaa inspiroivia ajatuksia ja käytännön ohjeita NLP:hen, mielenhallintaan, henkiseen hyvinvointiin, itsensä johtamiseen sekä parempaan elämään.

 

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tuotetunnus (SKU): SKU003 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Kuinka saada oma ajattelunsa paremmin hallintaan ja sen kautta muuttaa toimintaansa ja käyttäytymistään?

Kuinka parantaa elämänlaatuaan ja saada aikaan parempia tuloksia elämässä?

Elämälaatumme muodostuu siitä, minkä merkityksen me annamme asioille elämässämme, minkälaisia valintoja me teemme ja kuinka me toimimme eri tilanteissa. Hallitsemalla ajatteluamme ja mieltämme hallitsemme myös käyttäytymistämme sekä sitä, minkä merkityksen me millekin asialle annamme.

Tämä kirja sisältää ajatuksia, ohjeita ja tekniikoita elämänhallintaan ja itsensä johtamiseen. Kirjan eri luvut johdattelevat lukijan neuro-lingvistisen ohjelmoinnin eli NLP:n hyödyntämiseen eri aihepiirien kautta.

Tämä kirja ei kerro mitä sinun pitäisi ajatella tai miten sinun tulisi toimia, sillä se kaikki riippuu omista tavoitteistasi sekä siitä, mitä sinä pidät tärkeänä. Sen sijaan tässä kirjassa kerrotaan, miten voit tehdä haluamiasi muutoksia omassa ajattelussasi ja sen kautta saada aikaan konkreettisia muutoksia oman elämänlaatusi parantamiseksi.

Tämä Hannun kolmas kirjan on siinä mielessä samankaltainen kuin ensimmäinen, alkuvuodesta 2013 julkaistu Itsensä kehittämisen, menestyksen ja onnellisuuden pieni kirjakin, että tämäkin on koottu pitkälti Hannun aiemmin julkaistuista artikkeleista ja kirjoituksista.

Tätä kirjaa ja sen lukuja on kuitenkin muokattu hieman runsaammin niiden alkuperäisestä asustaan. Eräällä tavalla voisi siis sanoa, että tämän kirjan sisältö on rakennettu vielä huolellisemmin kuin ensimmäisen kirjan.

Toisaalta tässä kirjassa näkyy myös Hannun oma kasvaminen, niin ihmisten valmentajana kuin ihan ihmisenäkin. Hannu on nimittäin näiden välissä vierineiden vuosien aikana jatkanut päivittäistä itsensä kehittämistä ja ihmismielen toiminnan opiskelua. Lisäksi lukuisten pidettyjen valmennusten ja koulutusten myötä Hannun oma kokemus ja osaaminen on luonnollisesti jatkanut kasvuaan.

Eräällä tavalla tämä kirja on myös Hannun ensimmäisen ja toisen kirjan välimuoto. Ensimmäisen kirjan tehtävänä oli herättää lukijoissaan ajatuksia, oivalluksia ja kysymyksiä. Toisessa kirjassaan, lokakuussa 2014 julkaistussa Oma Sininen meresi -kirjassa, hän pyrki antamaan vastauksia niihin kysymyksiin, joita ensimmäinen kirjan herätti. Lisäksi Oma sininen meresi -kirja esittelee tukun NLP-tekniikoita ja -harjoituksia, joiden avulla lukijat voivat oikeasti valmentaa itseään saavuttamaan niitä asioita elämässään, joita he haluavat saavuttaa.

Tämä kirja pyrkii jossain määrin tarjoamaan molempia. Toisaalta tarkoituksena on edelleenkin herättää ajatuksia ja oivalluksia lukijoissa, sillä ilman niitä mielemme ei motivoidu etsimään uusia ratkaisujakaan. Tämän lisäksi tässäkin kirjassa esitellään myös koko joukon erilaisia tekniikoita ja tapoja, joiden avulla pääset eteenpäin oivallustesi johdattamalla tielläsi.

Tämäkin kirja tarjoaa taas runsaasti uusia ajatuksia ja oivalluksia, auttaen sinua jälleen yhtenä osatekijänä kohti niitä asioita, joita elämääsi haluat.

Lataa ja katso kirjan sisällysluettelo täältä: Parempi elämä ja NLP – sisällysluettelo

 

Lisätiedot

Paino 200 g (gramma)

Saatat myös pitää...